Om Anteco

Anteco.dk præsenterer produktprogrammerne fra to beslægtede handselsvirksomheder med speciale i luftvarmeanlæg og relaterede produkter: Anteco Mobile Units A/S og Anteco Thermo Trade A/S.

 

 

Anteco Mobile Units A/S arbejder primært med mobile varmekanoner og affugtere fra virksomheden BM2 - Biemmedue, disse produkter sælges gennem et landsdækkende forhandlernet, der henvender sig til landbruget og håndværkere.

Biemmedue - Markedets nok mest innovative producent af mobile varmekanoner, samt producent af et stærkt program af støvsugere, affugtere, højtryksrensere og andre produkter til industrielrengøring.

 

 

Anteco Thermo Trade A/S arbejder primært med stationære luftvarmeanlæg og tilbehør, herunder rustfrie stålskorstene, aftræksløsninger og varmespare-ventilatorer. Anteco Thermo Trade A/S samarbejder med VVS-installatører og ventilations- og procesvarmefirmaer, der over for slutbrugere i industrien projekterer og installerer anlæggene. Anteco Thermo Trade A/S repræsenterer virksomhederne Flowair, C.M.T. Clima, Poliedra og Impresind.

Flowair - En innovativ og nytænkende virksomhed inden for blandt andet varmeventilatorer/kaloriferer og lufttæpper. 

C.M.T. Clima - Et særdeles stærkt produktprogram i stationære varmluftanlæg, ventilationsunits og varmepumpesystemer til industrien.

Poliedra - En af Europas mest visionære producenter af stålskorstene, og blandt Europas første producenter, der var klar med CE-mærkningen efter Europa-normen EN1856-1.

Impresind - Specialist i gasfyrede strålevarmeanlæg, køling af fabrikshaller og opfinder af Eliturbo varmespare-ventilatoren.

 

 

Anteco A/S blev grundlagt i 1994 af Svend Pedersen, der havde mere end 30 års erfaring i procesvarme til landbruget. I 2002 blev Anteco generationsskiftet til Nis Pedersen, og i 2012 blev virksomheden opdelt i ovennævnte to selvstændige virksomheder for at have større fokus på de forskellige afsætningskanaler og forretningsområder.

Foruden et stort forhandlernet i Danmark har Anteco eksport til en række lande i Nordeuropa.

Salgs- og leveringsbetingelser for Anteco Mobile Units A/S og Anteco Thermo Trade A/S er de samme og kan downlades her på siden eller ses på bagsiden af vort katalog.

For yderligere information:

Kontakt Anteco på Telefon 70 26 83 26 eller på mail info@anteco.dk

;

© 2023 Anteco - Forbehold for fejl og ændringer.