Om Anteco

 

Hjemmesiden Anteco.dk præsenterer produktprogrammet fra handelsvirksomheden Anteco A/S.

Anteco A/S består af to afdelinger med de registrerede binavne: Anteco Mobile Units A/S og Anteco Thermo Trade A/S. Begge afdelinger er specialister i luftvarmeanlæg og relaterede produkter, dog inden for forskellige målgrupper.

Anteco Mobile Units A/S arbejder primært med mobile varmekanoner og affugtere fra virksomheden BM2 – Biemmedue. Produkterne sælges gennem et landsdækkende forhandlernet, der henvender sig til landbruget og håndværkere.

Biemmedue - Markedets nok mest innovative producent af mobile varmekanoner, samt producent af et stærkt program af støvsugere, affugtere, højtryksrensere og andre produkter til industriel rengøring.

Anteco Thermo Trade A/S arbejder primært med stationære luftvarmeanlæg og tilbehør, herunder rustfrie stålskorstene, aftræksløsninger og varmespare-ventilatorer. Anteco Thermo Trade A/S samarbejder med VVS-installatører og ventilations- og procesvarmefirmaer, der over for slutbrugere i industrien projekterer og installerer anlæggene. Anteco Thermo Trade A/S repræsenterer virksomhederne Flowair, C.M.T. Clima, Poliedra og Impresind.

Flowair - En innovativ og nytænkende virksomhed inden for blandt andet varmeventilatorer/kaloriferer og lufttæpper. 

C.M.T. Clima - Et særdeles stærkt produktprogram i stationære varmluftanlæg, ventilationsunits og varmepumpesystemer til industrien.

Poliedra - En af Europas mest visionære producenter af stålskorstene, og blandt Europas første producenter, der var klar med CE-mærkningen efter Europa-normen EN1856-1.

Impresind - Opfinder og producent af varmespare-ventilatoren Eliturbo.

 

Anteco A/S blev grundlagt i 1994 af Svend Pedersen, der havde mere end 30 års erfaring i procesvarme til landbruget. I 2002 blev Anteco generationsskiftet til Nis Pedersen, og større fokus blev lagt på industrisegmentet, således at Anteco A/S i dag har et stærkt program til både landbrug og industri.

Foruden et stort forhandlernet i Danmark har Anteco eksport til en række lande i Nordeuropa.

Salgs- og leveringsbetingelser for Anteco A/S kan downloades her.

Anteco A/S og binavnene Anteco Mobile Units A/S og Anteco Thermo Trade A/S er registreret med CVR 34085412.

For yderligere information:

Kontakt Anteco på Telefon 70 26 83 26 eller på mail info@anteco.dk

;

© 2024 Anteco - Forbehold for fejl og ændringer.